Afspraak maken

Hoe kunt u een afspraak maken?

Het spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Heeft u meerdere klachten of vragen? Komt u voor een (kleine) chirurgische ingreep of voor een persoonlijk gesprek? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan reserveert de assistente daar extra tijd voor in. het is ook mogelijk om naast een afspraak op de praktijk een afspraak via beeldbellen met de huisarts te maken. De assistente kan dit telefonisch met u bespreken.

U kunt op twee manieren een afspraak maken met uw huisarts: Telefonisch en online.

Telefonisch
Telefoonnummer: 0222 – 321 123
U belt tussen 08.00 en 17.00 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Dit wordt gevraagd om zo goed mogelijk te kunnen inschatten hoe dringend uw klacht is en hoeveel spreekuurtijd u nodig heeft.
De assistente is (net als de huisarts) gebonden aan het beroepsgeheim en verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Bij het maken van uw afspraak kunt u uw voorkeur uitspreken voor één van de huisartsen. Het is niet de bedoeling om met hetzelfde probleem naar verschillende artsen te gaan.

Online een afspraak maken
Voor het online maken van afspraken moet u zich eerst aanmelden voor het patiëntenportaal via onderstaande link. U kunt dan rechtstreeks  een afspraak maken in de agenda van de huisarts voor een afspraak op de praktijk, een  afspraak via beeldbellen of een telefonische afspraak. Er zijn wel spelregels, deze zijn:

  • U kunt geen afspraken maken in de webagenda voor kleine verrichtingen , gesprekken of andere zaken die meer tijd kosten. Hiervoor moet u de praktijk bellen.
  • U kunt geen dubbele afspraak maken.
  • Per afspraak kunt u maximaal 2 klachten presenteren.
  • Voor dringende zaken dient u de praktijk te bellen.

Spoed?
Indien directe levensbedreigende situatie belt u 112.Voor contact met de praktijk kunt u bellen naar 0222 – 321 123 (optie 1)