Coronavirus

Helaas hebben we nog steeds te maken het risico op  Corona-besmettingen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen voor uw en onze gezondheid welke wij graag bij u onder de aandacht willen brengen:

  1. De deur van de praktijk is OPEN.
  2. De spreekuren zijn zo ingericht zodat er nooit meer dan 3 mensen in de wachtkamer zitten.
  3. Bezoek de praktijk ALLEEN als u een afspraak heeft.
  4. Heeft u reeds een afspraak staan maar krijgt u tussentijds luchtwegklachten: bel naar de praktijk om te overleggen wat te doen.
  5. Kom zo mogelijk alleen naar de afspraak, maximaal 1 “begeleider” voor een kind of iemand met een beperking.
  6. Kom MAXIMAAL 5 minuten voor uw afspraak naar de praktijk om drukte in de wachtkamer te vermijden.
  7. Desinfecteer voor binnenkomst in de wachtkamer uw handen.

Als u denkt besmet te zijn met het coronavirus kom NIET naar de huisartsenpraktijk. Dan zou u andere mensen kunnen besmetten. Neem telefonisch contact met ons op.

Houdt u de website in de gaten voor het laatste nieuws over de praktijk. Actuele informatie kunt u raadplegen via deze link: Richtlijnen Coronavirus.   Voor meer informatie is er ook de website van het RIVM www.rivm.nl en thuisarts www.thuisarts.nl.

Op de website van Thuisarts staat ook een corona-vragentest. Na een aantal vragen over de gezondheid krijgt u relevante informatie en een advies of er mogelijk sprake is van COVID-19. Belangrijk om te weten is dat deze test geen vervanging is van een contact met de huisarts.

Wij danken u voor uw begrip en hopen samen de uitbreiding van het virus te kunnen beperken!

mede namens alle praktijk medewerkers,

Jacquelien Dros en Josine Blanksma